Skip to content

Retourbeleid

Bedenktijd
Wij hopen dat u zeer tevreden zult zijn met onze producten, maar het kan natuurlijk voorkomen dat er een reden is dat u toch het product wil retourneren. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan LUXE VYBE geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstoren mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren
Om gebruik te maken van het retourrecht willen u vragen om contact met ons te nemen via info@luxevybe.nl, gebruik hiervoor het onderwerp ‘Aanmelding retourzending’ en stuur een kopie van het aankoopbewijs mee in de bijlage. 

Graag vragen we u om het retourformulier volledig in te vullen en mee te verzenden met het product. Het retourformulier vindt u hier.

Let op! Retours zonder formulier en/of Track & Trace code worden niet behandeld.

Mocht het product beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres
LUXE VYBE
Carl Muckstraat 8
7558 EP Hengelo (OV)